"Eufòria" supera els 26,5 milions de reproduccions de vídeo i àudio a les plataformes digitals
"Eufòria" supera els 26,5 milions de reproduccions de vídeo i àudio a les plataformes digitals

"Eufòria" supera els 26,5 milions de reproduccions de vídeo i àudio a les plataformes digitals

L'èxit d'"Eufòria" ha traspassat les pantalles i és tot un fenomen que continua a les plataformes digitals. El programa ha superat els 25,4 milions de reproduccions de vídeo i el milió de reproduccions dels àudios de les cançons.

"Eufòria", el programa revelació de la temporada a TV3, presentat per Marta Torné i Miki Núñez, ha traspassat les pantalles i és tot un fenomen a les plataformes digitals. En total, s'han fet més de 26,5 milions de reproduccions dels vídeos i els àudios de les cançons a les plataformes digitals.

Pel que fa als vídeos, s'han fet més de 25,4 milions de reproduccions, repartides de la següent manera: TV3alacarta, amb 4.143.395; Instagram, amb 14.853.985; YouTube, amb 5.348.860; TikTok, amb 1.080.000, i Twitch, amb 115.000.

Pel que fa als àudios de les cançons, han superat 1.030.000 reproduccions, el 96% de les quals s'han fet des de la plataforma Spotify. Sumada a la resta --Deezer, Apple Music i Amazon Music--, representen el 99,9% del consum digital a Catalunya, i disposen d'una playlist amb els temes que els concursants van interpretar a les gales d'"Eufòria".

La creació d'aquesta llista de reproducció única on l'usuari disposa de tots els singles ha propiciat una gran resposta per part del públic. La playlist és la principal font de reproduccions, corresponent en alguns casos al 25-30% dels streams per single. Per altra banda, els charts de Spotify han destacat com a tendència a Barcelona diverses cançons que fan posicionar diversos cantants.

L'estratègia de la CCMA és generar continguts transmèdia que funcionin per pantalla però que siguin capaços d'anar molt més enllà, i les plataformes digitals són un dels objectius, amb continguts dirigits a tots els públics i que generin esdeveniments i experiències als espectadors.

tv3.cat
tv3/euforia/
instagram/euforiatv3/

Anar al contingut