Un moment de la dotzena gala d'"Eufòria", a punt de saber la primera eliminació de la nit.
Un moment de la dotzena gala d'"Eufòria", a punt de saber la primera eliminació de la nit.

"Eufòria", líder d'una nit decisiva amb rècord històric de vots, un divendres que TV3 torna a liderar amb comoditat

La nit en què es decidien els tres concursants que passen a la gran final, "Eufòria" va tenir una audiència acumulada de 689.000 espectadors i va tornar a batre el rècord històric de vots del programa, amb 230.000 votacions en total.  

La dotzena gala d'"Eufòria", el gran esdeveniment televisiu musical presentat per Marta Torné i Miki Núñez que ahir arribava a la màxima expectació, va obtenir 689.000 espectadors d'audiència acumulada, amb una mitjana de 347.000 espectadors i un 20,6% de quota de pantalla.  

L'espai "Eufòria: el Twitch", presentat per Nadine Romero, que es va emetre a continuació a TV3, va arribar a un 12,7% de quota i va ser seguit per 111.000 espectadors de mitjana. 

Una setmana més, TV3 va ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 14,4% de quota, a 5,7 punts de la segona opció. 

 

Nit d'audiències digitals de rècord 

La nit d'"Eufòria" d'ahir va reunir un total de 18.374 usuaris únics, que van veure en directe la dotzena gala als mitjans digitals de la CCMA, l'emissió més vista en directe digital de la segona edició del programa. A més, es va registrar una audiència de 201.832 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" i 19.430 a l'app de TV3, durant l'emissió.  

El Twitch del programa va arribar a acumular més de 6.000 visualitzacions en un directe que va durar més de 4 hores, conduït per la tiktoker Nadine Romero.   

Els espectadors connectats a les xarxes socials van enviar gairebé 5.000 tuits comentant el programa. 

 

El públic decideix les tres finalistes de la segona edició amb rècord de vots 

Amb la gran gala final de la segona edició d'"Eufòria" a l'horitzó, aquesta setmana els espectadors tornaven a tenir tot el protagonisme per decidir els dos finalistes que es veuran les cares a la final amb l'Alèxia, que ja es va assegurar el pas en el programa anterior.  

La Jim, el Tomàs, la Sofia i la Carla van fer una primera ronda d'actuacions defensant els temes "Tattoo", "Radioactive", "Perra" i "When love takes over". Després de veure les actuacions, el públic va triar els concursants favorits per passar a la segona ronda i van votar massivament, amb més de 100.000 vots. El Tomàs va ser l'artista menys votat, amb un suport del 15%, i va ser el primer de la nit a deixar el programa. 

La segona ronda arribava amb les actuacions de la Jim, amb "Jugular"; la Carla, amb "La rosa", i la Sofia, amb "Like a prayer". Mentre començava la votació més transcendental fins al moment per decidir les dues concursants que passaven a la final, el Tomàs s'acomiadava del públic amb el clàssic "Qualsevol nit pot sortir el sol", de Sisa. La segona votació arribava a més de 130.000 vots, una xifra que representa el rècord absolut de la història d'"Eufòria". La concursant amb menys vots de l'audiència va ser la Sofia, que va haver d'abandonar el programa tot just quan era a un pas de la gran final. 

Les actuacions de la nit van ser amb la primera finalista, Alèxia, que actuava a mode d'exhibició amb "Memory", de Barbra Streisand, i amb l'artista convidat, una de les cares més conegudes del programa, Miki Núñez, que encarava una recta final espectacular. Deixant el seu paper de presentador, amb la seva simpatia i bon humor, va presentar en exclusiva "Gelat", un tema inèdit del nou disc que està a punt de publicar, "121". 

#EufòriaTV3 

Anar al contingut