L'Emmi va ser la segona expulsada de la tercera gala d'"Eufòria"

"Eufòria" es manté ferm al capdavant de les nits de divendres amb 815.000 espectadors i un 21,3% de quota de pantalla

TV3 ha liderat el divendres amb un 16,5% de quota de pantalla.

La tercera gala va arrossegar gairebé 160.000 usuaris únics digitals i va superar els 130.000 vots.

La tercera gala d'"Eufòria" ha emocionat aquest divendres a una mitjana de 368.000 espectadors i una audiència acumulada de 815.000 persones. El programa es manté còmodament en el seu lideratge de les nits de divendres amb una quota de pantalla del 21,3%.  
 
TV3 també va encapçalar els rànquings d'audiències de divendres amb un 16,5% de quota de pantalla, que revalida la posició del primer i segon programes d'"Eufòria".  
 
Audiències digitals 

Un total de 16.147 usuaris únics van veure en directe la tercera gala als mitjans digitals de la CCMA, més de1.000 persones més que en la segona gala.  

Es van registrar 157.080 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" (128.033) i l'app de TV3 (29.047) durant l'emissió, gairebé doblant les xifres del programa anterior.  

Ahir es van enviar més de 5.600 missatges a Twitter comentant el programa, el 96% dels quals en to positiu o neutre.  

La transmissió de la tercera gala d'"Eufòria" a Twitch acumula més de 6.000 visualitzacions. A més, durant l'emissió, es van repartir entrades per veure una gala d'"Eufòria" en directe al plató de TV3 entre els seguidors del compte de Twitch, que s'ha convertit aquesta setmana en el canal en català més seguit amb més de 10.900 seguidors.  
 
Una doble eliminació amb rècord de vots 
 
Al plató de TV3, van obrir la gala les actuacions dels concursants salvats la darrera setmana: el Jan, amb "Angels" de Robbie Williams, i la Natàlia, amb "Shake it off" de Taylor Swift.  
 
Després de batre el rècord de votacions de la temporada, amb més de 80.000 vots, la Natàlia va ser la primera expulsada de la nit. 
 
D'entre la resta d'interpretacions, "Déjà vu" de l'Scorpio, interpretada per la Clàudia; "Las 12" de l'Ana Mena, per l'Alèxia; "És inútil continuar" de Sau, per la Carla; "Només vull amor" de Siderland, pel Carlos; "La vie en rose" d'Édith Piaf, per l'Elena; "Toy" de Netta, per la Jim; "As it was" de Harry Styles, pel Domènec; "Levitating" de Dua Lipa, per l'Emmi; "Never gonna not dance again" de Pink, per la Sofia; i "En tres minuts" de Manu Guix, pel Tomàs, en va sortir la segona eliminació de la nit. D'aquesta manera, i tot superant els 130.000 vots en total, la Natàlia i l'Emmi ja no continuaran a la quarta gala del concurs, el proper 31 de març. 
 
 
Eufòria Campus 
 
La sorpresa de la tercera gala d'"Eufòria" ha estat el llançament d'"Eufòria Campus", les colònies d'estiu de TV3 de cant, ball i interpretació, per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys, basat en el programa i el seu spin-off "Eufòria Dance".  
 
Els presentadors Marta Torné i Miki Núñez van obrir durant l'emissió del programa les inscripcions per a 290 places repartides entre les dues primeres setmanes de juliol. 145 places, del 2 al 8 de juliol, i 145 places, del 9 al 15 de juliol.  
 
El campus es durà a terme al complex lúdic i esportiu d'El Collell, ubicat entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany. Unes grans instal·lacions enmig d'un paratge natural i amb un equip humà amb més de 20 anys d'experiència al sector, organitzant colònies escolars, colònies d'estiu, campus esportius, grans esdeveniments i tot tipus d'estades. Tots els infants que participin de l'"Eufòria Campus" aprendran sobre diferents aspectes del món de l'espectacle, des de cant i interpretació fins a maquillatge o escenografia, a través de classes acadèmiques i activitats lúdiques, un càsting a l'inici de l'experiència i una gala final on es lluiran davant dels pares.  

A més, també gaudiran de Masterclass dels coachs del programa i de la visita d'Eufòrics.  
 
  
tv3/euforia/ 
instagram/euforiatv3 
twitter/euforiatv3/  
twitch.tv/euforiatv3 

Anar al contingut