Estrena mundial de la sèrie "Invizimals" al canal Super3, aquest cap de setmana

Els primers capítols d'"Invizimals", una sèrie coproduïda per TV3, es podran veure al canal Super3 en una programació especial aquest cap de setmana del 29 i 30 de novembre. Demà dissabte 29, a partir de les 17.05, es programaran cinc capítols seguits. I el diumenge 30, a les 17.45, se'n podran veure cinc més. El canal Super3 serà la primera cadena al món d'emetre aquesta sèrie, basada en la coneguda saga de videojocs. A més, durant l'emissió, els súpers podran descarregar-se els personatges de la sèrie fent servir una aplicació per a mòbils.

Aquest cap de setmana del 29 i 30 de novembre, el canal Super3 estrena la sèrie "Invizimals", una coproducció de TV3, TVE, Screen 21 i Sony Computer, que consta de 26 capítols de 26 minuts. L'audiència del canal Super3 serà la primera del món de veure els capítols d'"Invizimals", ja que es tracta d'una estrena mundial. El canal Super3 també va ser la primera cadena al món d'emetre les dues pel·lícules d'aquesta saga: "Invizimals: L'Aliança" i "Invizimals: Història de dues dimensions".

La producció "Invizimals" està basada en una exitosa saga de videojocs per a PSP, PSVita i PS3, creada per l'estudi català Novarama i llançada per Sony Computer Entertaiment Europe. Es tracta de la primera sèrie de televisió transmèdia que trasllada tècniques de realitat augmentada a la pantalla, ja que durant l'emissió, i gràcies a l'aplicació "Invizimals: TV Tracker" i mitjançant un codi QR, els espectadors podran descarregar-se al seu mòbil els personatges de la sèrie, ja sigui un Invizimal o un X-Tractor, i guardar-los per sempre.

L'argument de la sèrie

Durant un experiment rutinari, Kenichi Nakamura, un jove investigador científic, superdotat, detecta una pertorbació més enllà de la llum visible per l'ull humà. Ben aviat, descobreix que es tracta dels Invizimals, uns éssers únics, molt poderosos i fets d'energia que han estat vivint entre el nostre món i la seva pròpia dimensió des de la prehistòria.

En els seus viatges, en Kenichi va establint contacte amb els Invizimals (accedint al seu món a través dels portals interdimensionals) i, ràpidament, esbrinarà que la major part de les cultures antigues de la Terra també van establir relacions amb aquestes curioses criatures al llarg dels segles i, fruit d'això, van sorgir els mites, llegendes i contes de faunes, dracs, esperits o fantasmes que han arribat a nosaltres a través de la Història.

Col·laborant amb els Invizimals i amb l'ajuda de la seva amiga Jasmin i del vell professor Dawson, en Keni comença a establir diverses línies d'investigació científica i de desenvolupament tecnològic, completament innovadors i pioners, a partir d'aquesta font d'energia inesgotable i no contaminant.

super3.cat

Anar al contingut