Diumenge al migdia

Estrena del primer videojoc en català del SX3 en el metavers al festival Tech&Play

Els nens i nenes podran jugar amb els protagonistes del projecte "Beta" la primera partida del videojoc del programa del SX3, que s'estrenarà diumenge, a partir de les 12.00, al festival de tecnologia Tech&Play, impulsat pel Mobile World Capital Barcelona. El joc porta la llengua, la cultura i la mitologia catalanes a un nou univers immersiu en el metavers per connectar amb els nous hàbits de consum dels nens i nenes.

El llançament del primer videojoc de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, desenvolupat per Gestmusic, es farà diumenge al migdia com un dels actes centrals del Family Day en el marc del Tech&Play. El primer festival de tecnologia del Mobile World Capital Barcelona se celebra des d'avui, divendres, fins diumenge a les instal·lacions del Teatre Lliure.

Els nens i nenes podran participar en una Game Party organitzada amb els quatre components de "Beta", en la primera experiència a Catalunya d'una ficció infantil que traspassa la pantalla i s'endinsa en el món immersiu i virtual de Roblox.

El projecte "Beta", una producció associada de Gestmusic per al SX3, ha estat concebut des de l'origen com una producció transmèdia per connectar amb els nous hàbits de consum audiovisual dels més joves.

La presentació del videojoc dels "Beta" es farà en el Family Day del Tech&Play, un nou festival tecnològic de la Mobile World Capital Barcelona per acostar la tecnologia a la ciutadania. Diumenge es farà una jornada destinada específicament als més petits de casa, on es podrà gaudir d'activitats dissenyades per fomentar les seves habilitats i capacitats digitals de manera lúdica.

 

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Anar al contingut