Dijous, a partir de les 8.30

Ester Capella, consellera de Justícia, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la consellera de Justícia, Ester Capella.
Els matins
Els matins

Anàlisi de l'actualitat
Esther Vera, Álex Sàlmon i Ferran Espada participaran a la tertúlia del programa.

El doble de fracàs escolar
Els joves d'origen marroquí que viuen a Catalunya tenen les mateixes oportunitats que la resta? Es comentarà un estudi que conclou que aquests joves tenen el doble de fracàs escolar que els autòctons.

L'abocador de Zaldibar
La corresponsal al País Basc, Montse Vila, posarà al dia sobre l'esllavissada a l'abocador de residus d'aquesta localitat del País Basc, on encara hi ha dos desapareguts. La gestió de l'accident ha provocat moltes crítiques i la desconfiança dels veïns.

Curiositats científiques
Al seu espai dedicat a l'actualitat científica, Dani Arbós explicarà, entre altres coses, com s'eliminen els polls marins dels salmons, perquè l'estrès fa sortir cabells blancs o perquè s'arriba a la conclusió que la majoria de persones són bones.

Un mes del Gloria
Pere Bosch repassarà, des del riu Tordera, com estan, un mes després, les zones més malmeses pel temporal Gloria. Hi haurà connexions al delta de l'Ebre, al Maresme i a l'Empordà, i entrevistes amb afectats i amb experts, Carme Llasat, catedràtica de Física de l'Atmosfera de la UB i coordinadora del Grup d'Anàlisi de situacions Meteorològiques Adverses, i Agustín Sánchez-Arcilla, director del Laboratori d'Enginyeria Marítima de la UPC.      

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins