Roger de Gràcia
Roger de Gràcia

"Estat de Gràcia" posa l'accent en el sector cultural durant la pandèmia

El programa, dirigit i presentat per Roger de Gràcia, obre els micròfons durant tota la setmana a propostes culturals en el marc de la programació de suport al sector que han posat en marxa Catalunya Ràdio i TV3, que es desenvoluparà també durant la primera setmana de desembre

Dilluns 30. Entrevista a Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, i a José Enrique Ruiz-Domènec, que publica "L'endemà de les grans epidèmies".

Dimarts 1. A l'espai cultural "Homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo s'endinsen de manera bogíssima en la música d'abans.

Dimecres 2. A les 16.35, roda de tres propostes culturals del territori. Amb iniciatives promogudes a Lleida, Tarragona i Girona.

Dijous 3.  Parlarà de la pel·lícula "La dona il·legal", un thriller amb rerefons social que reflecteix el drama de la immigració il·legal als centres d'internament d'estrangers (CIEs). Amb entrevista al director Ramon Térmens i l'actriu Yolanda Sey.  

Divendres 4. A més dels espais "Cinema" i Bestiari", entrevista a la il·lustradora Sònia Pulido, Premi Nacional d'il·lustració. 

El programa "Estat de Gràcia" s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 18.00.

catradio.cat/estatdegracia

#AmbLaCultura

Anar al contingut