Demà, a les 16.00

"Estat de Gràcia" commemora el 25è aniversari de l'alliberament de la farmacèutica d'Olot

Dimecres, 27 de març, a les 16.00, el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, parlarà de l'alliberament de la farmacèutica d'Olot, Maria Àngels Feliu, el dia que fa 25 anys del seu alliberament. El programa ha convidat els periodistes Josep Miquel Bolló, de TV3, i Tura Soler, d'El Punt Avui, que van seguir la notícia fa 25 anys.

Aquest dimecres, el dia que fa 25 anys del desenllaç del segrest més llarg que hi ha hagut mai a l'Estat no vinculat al terrorisme, "Estat de Gràcia" dedicarà bona part del programa a parlar d'aquest cas que va sacsejar Olot, la ciutat on vivia Maria Àngels Feliu, però també tot el país. Per la durada del captiveri, pel que va suposar la investigació, i pels judicis paral·lels i l'explotació mediàtica de tot plegat.

El programa, a més, repassarà l'actualitat amb Maiol Roger, analitzarà les imatges polítiques de la setmana amb Patrycia Centeno, parlarà de motor amb Josep Lluís Merlos, i de televisió i plataformes amb Nia Sanjuán.

"Estat de Gràcia", que dirigeix i presenta Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

catradio.cat/estatdegracia
facebook.com/estatdegracia
twitter.com/estatdegracia  
spotify.com/estatdegracia
Anar al contingut