Handbol

Esport3, amb el Mundial Femení d'Handbol que es disputa a Granollers

Entre l'1 i el 19 de desembre es disputa, per primera vegada a casa nostra, el Mundial Femení d'handbol. Una competició que es jugarà a Catalunya i al País Valencià, amb Granollers com a seu principal i amb subseus a Torrevella, Castelló i Llíria

Considerat el quart esdeveniment esportiu femení amb més repercussió mundial, a Granollers es jugaran 38 partits des de la fase prèvia fins a la final. Un Mundial que mou xifres de rècord: prop de 500 voluntaris i voluntàries, a la seu granollerina; una competició que per primera vegada comptarà amb 32 seleccions participants, i que es preveu que segueixin 700 milions d'espectadors de televisió acumulats.

Esport3 ha adquirit un paquet de partits de la competició i s'ha assegurat la transmissió dels enfrontaments decisius de la fase final. El canal esportiu referma la seva aposta per l'esport femení, en una temporada en què l'handbol català torna a tenir dos equips a la màxima competició estatal: KH7 BM Granollers i Handbol Sant Quirze. Justament aquests dos equips i la Federació Catalana d'Handbol són els protagonistes d'un nou capítol de la sèrie "Campiones: Granollers, capital mundial de l'handbol", que s'estrenarà avui a les 21.05, al descans de la transmissió del partit de la Lliga Asobal que jugaran el Barça i el Torrelavega.

L'handbol català espera que aquesta cita sigui el punt de partida d'un augment de llicències femenines. A la convocatòria de la selecció espanyola, actual subcampiona mundial, hi ha dues catalanes: Eli Cesáreo i Kaba Gassama. Espanya competirà al grup H, en la fase inicial, amb Àustria, l'Argentina i la Xina.

esport3.cat

Anar al contingut