Especial "Solidaris" sobre la revolta cultural pels drets i les llibertats, des de la Model

Demà, 14 de juliol, a les 19.05, el programa "Solidaris", amb Albert Segura, fa una emissió especial des de l'antiga presó de la Model de Barcelona, amb diversos signants del manifest "Drets i llibertats", de denúncia als atacs als drets i llibertats fonamentals. El programa emetrà també la primera entrevista de Catalunya Ràdio al raper mallorquí Valtonyc, des de Bèlgica

El món de la cultura s'ha revoltat contra els atacs als drets i llibertats fonamentals. Diversos escriptors, músics, actors i periodistes, de diferents ideologies i de tot l'estat espanyol, han signat el manifest "Drets i llibertats", impulsat per La Fede i que ja han signat més de 1.700 persones, per reivindicar la llibertat d'expressió i protestar contra la llei mordassa i la criminalització de l'activisme pels drets humans.

"Solidaris" ha visitat l'antiga presó la Model de Barcelona per parlar-ne amb alguns dels signants del manifest: l'escriptora Llucia Ramis, la cantant Marina Rosell, l'actriu Diana Gómez, l'il·lustrador Juanjo Saez i el dramaturg Josep Maria Miró.

El programa emetrà també la primera entrevista de Catalunya Ràdio al raper mallorquí Valtonyc, des de Bèlgica.

 

catradio.cat/solidaris

facebook.com/solidaris

twitter.com/solidaris

Anar al contingut