Dimarts, a les 23.40

Especial L'Alternativa, a "Curtcircuit 33"

Demà dimarts, a les 23.40, al 33, "Curtcircuit 33" aposta, de nou, pels festivals de cinema de Catalunya, amb un especial L'Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, amb cinc curtmetratges seleccionats el 2020.

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 28a edició, que se celebrarà del 15 de novembre al 5 de desembre a Barcelona, de forma presencial i online. Vint-i-vuit anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

alternativa.cccb.org/2021/ca/

SHARITS N / KASSEL
Antoni Pinent – 8 minuts

Assaig-homenatge cinematogràfic a Paul Sharits, centrat a mostrar i desconstruir el cinema com a objecte. Es proposa un diàleg i estudi del temps, per tal d'aprofundir en el procés i el pensament de Sharits.

MAI ABANS
Raquel Marquès, Blanca A. Mató – 6 minuts

El confinament imposat per contenir la propagació de la Covid-19 ha dibuixat un panorama insòlit. Les vides s'han transformat en una suma de rutines i de tots aquells moments en què ens hem trobat fent una cosa per primera vegada.

TRANSASTRALISME
Eva Ortega – 2 minuts

Prefix trans. Que travessa, va més enllà. Una indagació personal cap al transastralisme com a modus vivendi en temps incerts. Proposta de pràctica per connectar amb l'arrel dels ais, amb l'A d'efímer, mentre amb el camí us aneu traçant.

PÍCNIC
Ramon Balcells – 11 minuts

Cinc amics es reuneixen al bosc per recordar un company difunt. La càmera els observa des de la distància, deixant espai per a la intimitat.

ARA CREMA
Núria Gascón – 1 minut

El sofà, el foc, la silueta. Una llar que desapareix entre cendres. Després d'un confinament mental i físic de tretze anys en aquella casa, n'ha calgut un altre per afrontar aquelles imatges.

La ficció, l'animació, el documental, les noves arts i els efectes visuals, al 33!

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut