Divendres, a les 16.55

Especial "La Copa", a Esport3

Demà, a les 16.55, Esport3 emetrà un programa especial des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb la conducció de Laura Brugués, per veure en directe la roda de premsa de l'entrenador Ernesto Valverde i dels jugadors Gerard Piqué i Leo Messi

24 hores abans de la final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i el València al Benito Villamarín, Esport3 dedicarà un programa especial per explicar tot el que passi en la prèvia. A més, es podrà veure la roda de premsa d'Ernesto Valverde i també de Gerard Piqué i Leo Messi. La presència de l'argentí és un fet extraordinari, perquè fa més de tres anys que no compareix davant dels mitjans de comunicació en roda de premsa, concretament des del 5 de maig del 2015, en la prèvia d'un Barça-Bayern de la Champions. Aquella temporada, els blaugranes van acabar guanyant la Lliga de Campions a la final de Berlín.

En acabar la roda de premsa, el programa es desplaçarà a Jerez de la Frontera, on hi ha el València concentrat. Allà, Francesc Latorre seguirà l'actualitat valencianista i s'emetrà, també en directe, la compareixença de l'entrenador de l'equip, Marcelino García Toral, i de dos jugadors valencianistes.

En el transcurs del programa també es podrà seguir en directe l'últim entrenament del Barça abans de la final de Copa de dissabte, que podria suposar un altre rècord per als blaugranes. Fins ara, cap equip no ha guanyat mai 5 títols de Copa de manera consecutiva.

esport3.cat

Anar al contingut