Especial "InfoK" dedicat a Salvador Dalí

Demà, a les 20.00, l'"InfoK", del canal Super3, oferirà una edició especial centrada en el geni empordanès Salvador Dalí, coincidint amb l'aniversari de la seva mort. L'informatiu infantil i juvenil, dirigit i presentat per Núria Vilanova, es trasllada al Museu Dalí de Figueres i oferirà cinc reportatges sobre la figura de l'artista.

L'"InfoK" d'aquest dijous serà una edició monogràfica dedicada a Salvador Dalí, coincidint amb l'aniversari de la seva mort. L'artista empordanès va morir el 23 de gener del 1989 i l'informatiu del canal Super3 s'ha traslladat al Museu Dalí de Figueres per recordar la seva figura.

En aquest especial, la secció del "Piriscopi" repassarà la biografia de Salvador Dalí i es podran veure quatre reportatges més sobre l'artista. En un d'ells, es mostrarà com es desenvolupa una visita de nens i nenes al Museu Dalí de Figueres. El programa també visitarà la casa de Dalí a Portlligat i s'explicarà què és el surrealisme de la mà d'alumnes d'una escola d'art. Finalment, s'analitzarà la relació de Dalí amb el cinema de Walt Disney.

Aquest especial es podrà tornà veure aquest divendres, a la mateixa hora, al canal Super3.

super3.cat/infok

#InfoKSuper3

 

Anar al contingut