Especial "Atrapa'm si pots", amb concursants joves

Demà dissabte, 9 de novembre, a les 20.00, hi haurà un programa especial del concurs dels caps de setmana, "Atrapa'm si pots", presentat per Llucià Ferrer. En aquest programa s'han convidat concursants que acaben de fer 18 anys a participar-hi.

En aquesta emissió especial de l'"Atrapa'm si pots" s'han convidat sis joves a concursar-hi. Hi ha un premi de 1.000 euros que s'entregarà al guanyador. Els protagonistes d'aquest programa seran la Marta (Reus), la Mercè (València), en Joan (Castellvell del Camp), la Meri (Mataró), la Mariona (Tarragona) i la Vera (Cubelles).

Diumenge, 10 d'octubre, no hi haurà programa de l'"Atrapa'm si pots". 

"Atrapa'm si pots"

Presentat per Llucià Ferrer, l'"Atrapa'm si pots" és un programa concurs clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l'escala, poden guanyar el pot del programa.

El concurs, que s'emet cada dissabte i diumenge abans del "TN vespre", és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners.

tv3.cat/atrapam-si-pots
Anar al contingut