Els protagonistes de "Com si fos ahir" ja estan a punt per tornar
Els protagonistes de "Com si fos ahir" ja estan a punt per tornar
Demà, a les 15.50

Especial amb els millors moments de "Com si fos ahir", just abans de la represa

Demà, divendres, 18 de setembre, a les 15.50, quan només faltin dos dies perquè "Com si efos ahir" torni a les pantalles, TV3 emetrà un programa especial de 45 minuts, en què es recordaran els millors moments de la temporada i els mateixos actors explicaran el punt en què van quedar les seves trames. D'aquesta manera, l'espectador podrà reprendre la sèrie, talment com si fos ahir.

La sèrie que de dilluns a divendres omple la sobretaula de TV3 tornarà a ser "Com si fos ahir" després d'un parèntesi de més de sis mesos. La represa serà dilluns, 21 de setembre, després del "Telenotícies migdia". I per preparar l'audiència per als nous capítols, demà, divendres 18 de setembre, a les 15.50, la cadena emetrà un programa especial que recull els millors moments de la temporada.

Aquest especial inclou també les intervencions dels personatges. Com que a "Com si fos ahir" no hi ha hagut pandèmia, cadascun recordarà les seves experiències d'amor, feina i relacions fins al punt en què van quedar les emissions. Aquestes narracions s'acompanyaran de les seqüències corresponents, ja que per una o altra raó, de vegades la versió del mateix personatge no coincideix exactament amb allò que realment va passar.

Un resum de la temporada ple d'humor, en què com ja acostuma a fer la sèrie en els seus especials, no hi faltarà la sorpresa final: un avançament del que passarà en els pròxims capítols, material inèdit que obre noves expectatives.

I després, Instagram Live amb els personatges

Just després de l'emissió d'aquest especial, l'espectador podrà continuar en contacte amb l'univers de "Com si fos ahir" des de la xarxa. Els creadors i actors de la sèrie faran un Instagram Live perquè els seguidors puguin parlar-hi en directe i preguntar-los el que vulguin.

TV3 emetrà "Com si fos ahir" de dilluns a divendres, a les 15.50, a partir de dilluns, 21 de setembre.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut