Espanyol-Lucerna
Espanyol-Lucerna
DIJOUS, A LES 21.00

Espanyol-Lucerna, partit de tornada de la tercera eliminatòria de la prèvia de l'Europa League, en directe per Esport3

Demà, a partir de les 21.00, Esport3 emetrà en directe el partit de tornada de la tercera eliminatòria prèvia de l'Europa League entre l'Espanyol i el Lucerna a l'RCD Stadium. Els comentaris del matx seran d'Oriol Vidal, Gerard Autet i Cristina Busquets.

L'Espanyol va tombar la setmana passada el Lucerna i va encarrilar unaeliminatòria més de la prèvia de l'Europa League. Els blanc-i-blaus van guanyar l'anada a Suïssa amb un contundent per 0 a 3, gràcies als gols de Ferreyra, Dídac i Vargas. Demà li falta rematar la feina a l'RCD Stadium i el canal d'esports de TV3, tornarà a emetre en directe el decisiu partit de l'equip català que 12 anys després torna a disputar una competició continental.  

L'Espanyol-Lucerna s'emetrà en directe per Esport3 a les 21.00, amb els comentaris d'Oriol Vidal, acompanyat de Gerard Autet en l'anàlisi tècnica i de Cristina Busquets a peu de gespa. Mitja hora abans, a les 20.30, hi haurà un programa previ des de l'RCDE Stadium i, en acabar, començarà "El vestidor", amb l'anàlisi i les reaccions del partit.

tv3.cat/esport3

Anar al contingut