Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Divendres, a partir de les 14.00

Espais culturals singulars, entre les propostes de cultura km 0 per al cap de setmana del "TN comarques"

Demà, divendres, a partir de les 14.00, el "TN comarques" tornarà a oferir propostes de cultura de quilòmetre zero per al cap de setmana. L'informatiu de referència per al territori, dirigit i presentat per Núria Solé, va iniciar divendres passat l'emissió de diversos reportatges per acostar els espectadors a iniciatives culturals d'arreu de Catalunya.

Aquest divendres, 21 de gener, el "TN comarques" tornarà a fer prescripció cultural amb reportatges sobre projectes de caràcter públic, privat o associatiu amb la cultura com a eix principal. Amb l'emissió d'aquests reportatges, que es preveu que tinguin continuïtat durant la temporada, l'objectiu és posar en valor la cultura de proximitat, donar a conèixer propostes singulars per fer turisme i prescriure el consum de cultura a casa nostra.

Els protagonistes d'aquesta setmana són tres centres culturals ben diferents. D'una banda, l'espai cultural La Destil·leria de Mataró (Maresme), que acull diferents artistes; en segon terme, la presó medieval més ben conservada de Catalunya, localitzada al Museu d'Història Medieval de la Cúria, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà), i, per últim, l'espai Terracota, el centre d'interpretació de la terrissa de La Galera (Montsià), mereixedor del Premi Nacional d'Artesania. Cada reportatge, elaborat des de les delegacions i corresponsalies dels Serveis Informatius de TV3, mostra una iniciativa singular amb una visió particular com a projecte cultural, més enllà dels grans museus i equipaments culturals del país.

El "TN comarques" és un informatiu que condensa l'actualitat més pròxima, de dilluns a divendres durant mitja hora, amb cròniques, reportatges i connexions en directe des de tots els punts del territori: amb equips desplegats per les comarques de les terres de Ponent i de l'Ebre, la Catalunya Central, Tarragona, Girona, Barcelona i tota l'àrea metropolitana, el Maresme, el Vallès i les comarques del Pirineu i la Vall d'Aran.

Dirigit i presentat per la periodista Núria Solé, durant l'any 2021, el "TN comarques" ha liderat la franja d'emissió, amb una mitjana d'audiència de 283.000 d'espectadors diaris i un 22,2% de quota de pantalla. També és un dels programes més ben posicionats, segons el panell qualitatiu de GfK: amb una valoració mitjana de 8,8 sobre 10, és l'informatiu diari amb més suport de l'audiència i un dels espais més ben valorats. A més, el 2021 ha estat l'any amb la millor audiència digital del programa, en què s'han fet gairebé tres milions de reproduccions de vídeo en directe i a la carta, amb una mitjana de més de 107.000 usuaris únics mensuals que han vist l'informatiu per internet.

 

tv3.cat

tv3.cat/telenoticies

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut