Es roda a Barcelona "Sentimental", la nova pel·lícula de Cesc Gay, amb participació de TV3

S'està rodant a Barcelona "Sentimental", la nova comèdia de Cesc Gay, protagonitzada per Javiar Càmara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan, i amb participació de TV3

Cesc Gay, Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan a "Sentimental"
Cesc Gay, Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan a "Sentimental"

Es roda a Barcelona "Sentimental", escrita i dirigida per Cesc Gay i protagonitzada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan.

"Sentimental" és l'adaptació cinematogràfica de "Els veïns de dalt", l'obra teatral de debut de Cesc Gay, que es va estrenar a Barcelona el 2015 i que, des de llavors, continua conquerint els escenaris internacionals. L'obra s'ha vist a Argentina, Xile, Portugal, Colòmbia i Mèxic.

La pel·lícula és una coproducció d'Imposible Films amb Sentimentalfilm AIE, i amb la participació de TV3, TVE i Movistar+. I està previst que arribi als cinemes aquest any.

Sinopsi

El Julio i l'Anna fa més de quinze anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet, del combat diari, el llenguatge i l'essència de la seva relació.

Aquesta nit, l'Anna ha convidat els seus veïns Salva i Laura. Una parella més jove que ells i que, des del primer dia, els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Tot i que els seus "sorolls" s'han convertit en un malestar per al Julio i l'Anna... o potser en un estímul.

Aquesta nit els veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb una inusual i sorprenent proposta. Tots quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut