"Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor"
"Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor", d'Anastasi Rinos
DIJOUS, A LES 20.00

Es projecta el documental "Miquel Porter i Moix" al Zoom Festival d'Igualada

Demà, a les 20.00, es projectarà, dins de la secció Zoom Formats del Zoom Festival d'Igualada, el documental "Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor", sobre una de les figures clau de la història recent del cinema català.

Demà, a les 20.00, es passarà al Zoom Festival d'Igualada el documental sobre Miquel Porter i Moix, una de les personalitats més rellevants del cinema català. La producció d'Anastasi Rinos "Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor" fa un recorregut per la vida de l'historiador, catedràtic universitari, crític cinematogràfic i divulgador del cinema català, a través de persones que el van conèixer i amb entrevistes a dins de la Universitat, un espai que representa bé la seva filosofia.

Cada espai de la seu central de la Universitat de Barcelona representa les facetes de la seva figura i, sobretot, el que el va moure sempre: l'amor per les persones.

"Miquel Porter i Moix: La república de la llibertat i el bon humor" és una coproducció de TV3 i Mallerich Films Paco Poch, amb el suport de l'ICEC.

 

Fitxa tècnica

Director: Anastasi Rinos
Guionistes: Tariq Porter i Anastasi Rinos
Productor: Paco Poch
Cap de producció: Joan Antoni Barjau
Director de fotografia: Fèlix Bonnín
Música: Boris Porter

tv3.cat/documentals

Anar al contingut