Ernest Maragall, Badiucao i Jaume Sisa a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Ernest Maragall, president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona; l'artista perseguit pel govern xinès, Badiucao, i el cantautor galàctic, Jaume Sisa. A més, s'estrena una nova forma de participació dels espectadors en el programa que servirà per potenciar la interacció amb l'audiència.
Cristina Puig parlarà amb Ernest Maragall per preguntar-li si ERC ha de facilitar la investidura de Pedro Sánchez.

Es comptarà amb la presència dels periodistes Bea Talegón, Susana Quadrado, Laura Aznar i Rodolfo Irago.

Xavier Fina i Pilar Rahola protagonitzaran un cara a cara centrat en el pacte de l'abraçada entre Sánchez i Pablo Iglesias.

El programa ha viatjat a Terol per conèixer com s'han rebut els bon resultats de "Teruel existe" i per interpretar l'atomització del Congrés amb 10 partits territorials.

En una jornada en que es preveuen noves mobilitzacions el programa es preguntarà sobre les diferents formes de protesta i la resposta que se'ls aplica, amb els testimonis de Juan Pastor, activista de la PAH recentment detingut per aturar un desnonament; Elena Ortega, membre de "Madres contra la represión", que té un fill empresonat per haver fet de piquet a la vaga general del 2012; Núria Martí, portaveu d'Arran, i el doctor en Història Contemporània de la UAB, David Ballester. 

Completarà aquest bloc l'artista perseguit pel govern xinès, Badiucao, que també farà una performance en directe.

D'altra banda, "Preguntes Freqüents també ha convidat al cantautor galàctic, Jaume Sisa, tindrà l'actuació de Xeic, i comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

A més, aquesta setmana s'estrena una nova forma de participació dels espectadors que els permetrà posicionar-se sobre els continguts i també prendre decisions que influiran en el decurs del programa. Aquesta eina està vinculada a Twitter, és accessible des de tota mena de dispositius, des de l'aplicació de TV3, i servirà per potenciar la interacció de l'audiència del programa.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3