"Entre dos aguas"
"Entre dos aguas"

"Entre dos aguas", pel·lícula amb participació de TV3, guardonada als Premis Feroz

La producció amb participació de TV3 "Entre dos aguas", d'Isaki Lacuesta, ha estat guardonada amb el premi especial. El lliurament de la sisena edició dels Premis Feroz ha tingut lloc aquest dissabte a Bilbao.

La pel·lícula "Entre dos aguas", dirigida per Isaki Lacuesta, ha estat la guanyadora del premi especial que entrega l'Asociación de Informadores Cinematográficos de España (AICE) als Premis Feroz.

Amb aquest ja són tres els premis que ha rebut aquest film després d'haver guanyat el premi a millor pel·lícula i millor actor al Festival de Mar de Plata, i la Concha d'Or al Festival de Sant Sebastià. A més, la producció està nominada als Premis Goya en les categories de millor pel·lícula i millor director.

Els Premis Feroz són uns guardons cinematogràfics creats el 2013 per l'Asociación de Informadores Cinematográficos de España (AICE), per reconèixer el mèrit i la qualitat de les produccions cinematogràfiques de cada any.

Sinopsi

El 2006, Isaki Lacuesta va estrenar "La leyenda del tiempo", que explicava el pas de la

infància a l'adolescència de l'Isra i el Cheíto, dos germans gitanos. Ara, a "Entre dos aguas", el director recupera aquesta història. L'Isra té tres filles i està a la presó per tràfic de drogues; el Cheíto s'ha allistat a la infanteria de la Marina. Quan l'Isra surt de la presó i el Cheíto torna d'una missió llarga, es retroben a l'illa de San Fernando. Aquest retrobament fraternal els fa reviure records de la mort del seu pare, quan tots dos eren petits, i reflecteix les responsabilitats i el canvi de vida que implica fer-se gran.

 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut