"Entre dos aguas", amb la participació de TV3, premiada als ASECAN del Cinema Andalús 2019

El Teatre Lope de Vega de Sevilla va acollir, el passat dissabte, la 31a gala de lliurament dels Premis Asecan del Cinema Andalús. "Entre dos aguas", amb la participació de TV3, va aconseguir juntament amb "Viaje al cuarto de una madre" el Premi Asecan a la millor pel·lícula. La producció dirigida per Isaki Lacuesta, que ahir va aconseguir 7 premis Gaudí, també va rebre els Asecans a Millor Interpretació Revelació, per a Israel Gómez Moreno i millor Cançó per a Raül Refree i Kiko Veneno.

"Entre dos aguas", del director Isaki Lacuesta i amb la participació de TV3, reuneix ja un bon nombre de guardons. Compta amb el màxim guardó del Festival de Cinema de Sant Sebastià, la Concha d'Or; va ser guardonada als Feroz amb un premi especial i, ahir nit, va recollir 7 premis Gaudí, la més premiada de la nit imposant-se en les categories de millor pel·lícula de llengua no catalana, millor director per a Isaki Lacuesta, millor protagonista masculí per a Israel Gómez Romero, millor so per a Armanda Villavieja i Alejandro Castillo, millor muntatge per a Sergi Dies, millor música original per a Kiko Veneno i Raül Refree, i millor fotografia per a Diego Dussuel.

L'Associació d'Escriptores i Escriptors Cinematogràfics d'Andalusia, ASECAN, reuneix una part molt representativa dels escriptors, guionistes i crítics cinematogràfics que treballen a la nostra comunitat. 

Sinopsi

El 2006, Isaki Lacuesta va estrenar "La leyenda del tiempo", que explicava el pas de la infància a l'adolescència de l'Isra i el Cheíto, dos germans gitanos. Ara, a "Entre dos aguas", el director recupera aquesta història. L'Isra té tres filles i és a la presó per tràfic de drogues; el Cheíto s'ha allistat a la infanteria de la Marina. Quan l'Isra surt de la presó i el Cheíto torna d'una missió llarga, es retroben a l'illa de San Fernando. Aquest retrobament fraternal els fa reviure records de la mort del seu pare, quan tots dos eren petits, i reflecteix les responsabilitats i el canvi de vida que implica fer-se gran.

Fitxa tècnica

Direcció: Isaki Lacuesta
Guió: Isa Campo, Isaki Lacuesta i Fran Araújo
Productora: La Termita Films / B-Team Pictures / All Go Movies / Mallerich Films Paco Poch / Bord Cadre Films / Studio Indie Productions
Fotografia: Diego Dussuel
Música: Raül Refree i Kiko Veneno

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut