Enric Millo afirma que "el govern de Catalunya no és seriós, és una casa de barrets"

El portaveu del Partit Popular al Parlament ho ha assegurat davant la convocació d'eleccions anticipades per part del govern

El portaveu del Partit Popular al Parlament i cap de llista del PPC a Girona, Enric Millo, assegura que Artur Mas ha abandonat les seves obligacions com a cap del Govern amb dos anys encara de legislatura. Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, Millo ha titllat d'irresponsabilitat que el govern de la Generalitat hagi convocat eleccions anticipades i que vulguin impulsar una consulta d'autodeterminació il·legal. El portaveu del PP al Parlament ha comparat l'executiu català amb el d'Escòcia: "Ja m'agradaria tenir a Catalunya un govern tan seriós com el d'Escòcia. És que el govern de Catalunya no és seriós, és una casa de barrets."

Enric Millo ha afegit que el govern de Mas pretén aplicar un pensament únic d'acord amb l'ideari de CiU: "El poder a Catalunya imposa un pensament únic i vol que tots pensem igual, i els que no pensem igual som dolents per definició." El portaveu del PP al Parlament ha posat com a exemple la petició que Artur Mas ha fet avui als cònsols perquè difonguin una visió positiva de Catalunya als seus països. "A més té la barra de demanar als cònsols que se'n vagin al món a explicar el que pensa ell. Els cònsols han d'explicar la realitat real, la dels set milions i mig de catalans que viuen a Catalunya i que pensen de moltes maneres diferents." Millo ha reivindicat que a Catalunya hi ha pluralitat de pensaments i que l'obligació del president de la Generalitat és representar tots els catalans.


catradio.cat/oracle
facebook.com/loraclecatradio
twitter.com/oraclecatradio


Anar al contingut