En Pau, de la família del Super3, al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Aquest diumenge, 7 de maig, en Pau, de la família del Super3, serà un dels protagonistes de la Trobada al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un esdeveniment que reviurà els campaments i els camps de treball de l'entitat ecologista IAEDEN (Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura).

La Trobada al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà del diumenge 7 de maig és una trobada històrica per reviure els campaments de la IAEDEN als aiguamolls, que van començar fa 35 anys, el 1982. Aquesta trobada històrica vol viure i apropar-se als valors del respecte a la natura, la sostenibilitat, l'estima, el coneixement del medi i el treball en equip. Les activitats, obertes a tothom, començaran a les 10.00 al Cortalet. Hi haurà un campament muntat en què es faran tallers, gimcanes i visites guiades, entre altres sorpreses.

En Pau actuarà, a partir de les 12.30, a la Closa d'en Barraquer, al costat del pàrquing del Centre d'Informació del Cortalet. Explicarà el conte "El poble que estalviava aigua", una història de les Jungles Misterioses, en què hi havia dos pobles molt petits, anomenats Minersota de Baix i Massaeixuts de Dalt. Aquests poblets van tenir una forta sequera que els va empènyer a buscar ajuda en el druida Xofxof. A més d'explicar aquesta història, en Pau farà que tots els assistents participin en el conte i ballin la dansa de la pluja.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut