En Marc intenta ser mag, al programa de màgia "Wowzzy Baboom!"

Demà, dissabte, 18 de maig, a les 9.00, el canal Super3 emet un altre capítol de "Wowzzy Baboom!", en què el Wowzzy ensenya als espectadors a fer màgia

A "Vull ser un mag!", en Marc intentarà convertir-se en un professional de la màgia. Està decidit a ser com en Wowzzy i per ser-ho, haurà de buscar el mag que porta dins. El trobarà? I a les diverses seccions, a "El truc del truc", s'aprendrà a endevinar un número llegint la ment. Al "Visionarium", es descobrirà la màgia de la perspectiva. Al "Fit Dit", s'ensenyarà a barrejar les cartes com un mag de debò. I per acabar, a "El Gran Baboom!", en Wowzzy intentarà deslligar-se d'un munt de nusos en un tancar i obrir d'ulls.

"Wowzzy Baboom!"

"Wowzzy Baboom!" és un programa en què el Wowzzy és el presentador i protagonista. El seu nom ve de "Wow!", que és l'onomatopeia de sorpresa que desperten en Wowzzy i la seva màgia en qui els veu. I "Baboom!" és l'onomatopeia d'explosió, aparició, desaparició... quan es fa la màgia. Totes les paraules juntes formen el nom del programa, a més de ser la "cantarella" que recita sempre que el Wowzzy fa un truc de màgia, és el seu particular "Abracadabra!".

En el programa no només hi ha el Wowzzy, també hi destaca el seu amic, el Marc, que té un gran somni: convertir-se en un gran mag com ho era el seu avi. El problema és que encara està lluny de ser un gran mag. Cada cop que intenta un truc, el resultat és el mateix: un desastre. Els acompanya la Sister, que és la germana del Wowzzy, que va desaparèixer i ara és una autèntica llauna.

A "Wowzzy Baboom!", el que és màgic és quotidià, i el que és quotidià és excepcional. I és que, amb el Wowzzy, les coses més bàsiques de la quotidianitat es converteixen en una aventura tan al·lucinant com ho són els misteris de la màgia. El programa desperta la imaginació, fa créixer la creativitat, genera empatia amb els espectadors, incentiva l'observació, millora la comunicació i posa en valor l'esforç. Un programa que ensenya a fer màgia, però en el qual hi ha un humor desenfrenat, sense restriccions, sovint surrealista, ja que en aquest món de màgia no hi ha regles, ni codis, ni convencions preestablertes.

S'emet els dissabtes a les 9.00, al canal Super3. I es reemet els diumenges a les 20.00.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut