Llorenç Santamaria i Núria Hosta, al programa "En companyia".
Llorenç Santamaria i Núria Hosta, al programa "En companyia".
Divendres, a les 22.10, al 33

"En companyia" conversa amb Llorenç Santamaria i Núria Hosta

Aquest divendres, 14 de febrer, a les 22.10, el 33 emetrà una conversa amb Llorenç Santamaria i Núria Hosta, el matrimoni que protagonitza el sisè capítol d'"En companyia". El programa, conduït per la periodista Neus Albis, s'emmarca en una sèrie d'entrevistes d'IB3 que conviden els espectadors a conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears.

En aquest programa, Neus Albis va fins a la comarca mallorquina del Raiguer per visitar la casa familiar del matrimoni format per Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

El cantant mallorquí, ídol dels anys 70 amb èxits com "Para que no me olvides" i "Si tu fueras mi mujer", obrirà de pinte en ample casa seva i el seu cor a l'equip del programa per recordar els seus inicis al món de la música, el fenomen fan i la seva gran història d'amor amb l'actriu catalana Núria Hosta.

Assun Planas, també actriu i gran amiga de la Núria, i la família de Llorenç Santamaria se sumaran a la trobada final al voltant d'una taula i descobriran als espectadors secrets i anècdotes d'aquest matrimoni d'artistes.

 

El programa

"En companyia", que ja s'ha emès a la televisió pública balear, ara es pot veure els divendres al 33, fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Es tracta d'un espai d'entrevistes íntimes de 45 minuts, amb la periodista Neus Albis, que convida a conèixer personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. El programa ofereix una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

Després d'haver conegut la família Matutes, els germans Punyet Miró, la família Janer Mulet, el matrimoni format per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i els germans Mesquida, aquest cop Neus Albis acompanya el matrimoni format per Llorenç Santamaria i Núria Hosta. En els pròxims capítols, també explicaran la seva vida els germans Graves, els Valldemossa, la família de Joan Pons i els Majoral de Formentera.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut