Gènia Tobin i Tomeu Estaràs, membres encara en actiu del grup Valldemossa.
Gènia Tobin i Tomeu Estaràs, membres encara en actiu del grup Valldemossa.
Divendres, a les 22.10

"En companyia" conversa amb la família Valldemossa

Aquest divendres, 28 de febrer, a les 22.10, el 33 emetrà una conversa amb la família Valldemossa sobre l'històric grup de folk balear, en el vuitè capítol d'"En companyia". El programa, conduït per la periodista Neus Albis, s'emmarca en una sèrie d'entrevistes d'IB3 que conviden els espectadors a conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears.

En aquest programa, Neus Albis es trasllada a la vila de Valldemossa per fer memòria de la història musical de les Illes. Amb Tomeu Estaràs i Gènia Tobin, els membres encara en actiu dels Valldemossa, repassarà la trajectòria d'aquest grup mític del folk balear. Els seus inicis a Tito's, el pas per la BBC o el triomf a Eurovisió amb Salomé seran alguns dels temes que tractaran durant la conversa.

Completaran la trobada familiars que es van afegir al dia que la periodista pollencina va passar amb els Valldemossa.

 

El programa

"En companyia", que ja s'ha emès a la televisió pública balear, ara es pot veure els divendres al 33, fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Es tracta d'un espai d'entrevistes íntimes de 45 minuts, amb la periodista Neus Albis, que convida a conèixer personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. El programa ofereix una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

En aquest capítol, Neus Albis acompanya la família Valldemossa, després d'haver conegut la família Matutes, els germans Punyet Miró i els germans Mesquida, la família Janer Mulet, la família Pons i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i per Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut