Divendres, a les 22.10

"En companyia" conversa amb la família Pons

Aquest divendres, 21 de febrer, a les 22.10, el 33 emetrà una conversa amb la família del baríton Joan Pons, protagonista del setè capítol d'"En companyia". El programa, conduït per la periodista Neus Albis, s'emmarca en una sèrie d'entrevistes d'IB3 que conviden els espectadors a conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears.
El baríton Joan Pons, al programa "En companyia".
El baríton Joan Pons, al programa "En companyia".

En aquest programa, Neus Albis visita Menorca per trobar-se amb el baríton Joan Pons. Amb ell, repassarà la seva infantesa a Ciutadella, els seus inicis al Teatre del Liceu, la seva amistat amb Caballé i Pavarotti, i el seu triomf com a baríton als millors teatres d'òpera del món.

Catalina Moll, la dona de Joan Pons, i el seu fill Miquel complementaran el testimoni del baríton i aportaran detalls fins ara desconeguts al berenar final que comparteixen amb Neus Albis.

 

El programa

"En companyia", que ja s'ha emès a la televisió pública balear, ara es pot veure els divendres al 33, fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Es tracta d'un espai d'entrevistes íntimes de 45 minuts, amb la periodista Neus Albis, que convida a conèixer personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. El programa ofereix una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

En aquest capítol, Neus Albis acompanya la família de Joan Pons, després d'haver conegut la família Matutes, els germans Punyet Miró i els germans Mesquida, la família Janer Mulet, i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i per Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

tv3.cat/33