Neus Albis conversa amb el joier Enric Majoral i el seu fill Roc.
Neus Albis conversa amb el joier Enric Majoral i el seu fill Roc.
Divendres, a les 22.10

"En companyia" conversa amb la família Majoral

Aquest divendres, 13 de març, a les 22.10, el 33 emetrà una conversa amb la família Majoral, en el desè capítol d'"En companyia". El programa, conduït per la periodista Neus Albis, s'emmarca en una sèrie d'entrevistes d'IB3 que conviden els espectadors a conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears.

Aquesta setmana, Neus Albis es desplaça a Formentera per conèixer la família Majoral. El patriarca d'aquesta famosa nissaga de joiers, Enric Majoral, obre les portes del seu taller i de casa seva a l'equip del programa per explicar la història de la seva arribada a la Pitiüsa menor, els seus inicis en el món de la joieria i la seva vida a cavall entre Formentera i Barcelona.

La continuïtat del llinatge està assegurada amb la figura de Roc Majoral, el fill petit i continuador del talent artesà de la família. També participaran en el programa amb el seu testimoni Dolors Ballester, la dona d'Enric Majoral, i Savina, la seva filla.

 

El programa

"En companyia", que ja s'ha emès a la televisió pública balear, ara es pot veure el divendres al 33, fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Es tracta d'un espai d'entrevistes íntimes de 45 minuts amb la periodista Neus Albis, que convida a conèixer personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. El programa ofereix una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

En aquest capítol, Neus Albis acompanya la família Majoral, després d'haver conegut la família Matutes, els germans Punyet Miró i els germans Mesquida, la família Janer Mulet, la família Pons, la família Valldemossa, la família Horrach i els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i per Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut