Gabriel Janer Manila, al programa "En companyia".
Gabriel Janer Manila, al programa "En companyia".
Divendres, a les 22.10

"En companyia" conversa amb la família de Gabriel Janer Manila

Aquest divendres, 24 de gener, a les 22.10, el 33 emetrà el tercer programa d'"En companyia", amb la família de l'escriptor Gabriel Janer Manila com a protagonista. En aquesta sèrie d'entrevistes d'IB3, la periodista Neus Albis convida els espectadors a conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears.

El tercer capítol d'"En companyia" té com a protagonista la família Janer Mulet. Durant el programa, Neus Albis va fins a la casa familiar de s'Indioteria per conversar amb Gabriel Janer Manila. L'escriptor ha presentat el llibre "Ha nevat sobre Yesterday", el primer volum de les seves memòries, i recordarà com va començar al món de les lletres. Juntament amb la seva dona, Alícia Mulet, explicaran com es van enamorar i faran balanç de tota una vida en comú.

Just a la casa del costat, hi viu la filla gran, Maria de la Pau Janer. L'escriptora, premi Planeta 2005, parlarà d'alguns dels seus episodis vitals més recordats: la polèmica amb Juan Marsé, la seva entrada a la política balear, la relació amb Jaume Matas i l'arribada al món de l'erotisme com a presentadora d'un programa d'èxit a Catalunya Ràdio.

La visita es tancarà amb un dinar familiar amb Pere i Tomeu Janer, els dos fills músics del clan Janer. Amb ells, Neus Albis recordarà els temps de La Fosca i compartirà un pa amb oli conversant de les últimes vacances familiars a París.

 

El programa

"En companyia" és un programa d'entrevistes íntimes a personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, ja s'ha emès a la televisió pública balear i es pot veure els divendres al 33, fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3.

L'espai aporta una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos; tota una vida repassada en 45 minuts. Després de conèixer la família Matutes i els germans Punyet Miró, Neus Albis acompanya la família Janer Mulet. En els pròxims capítols, també explicaran les seves experiències els germans Graves, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família de Joan Pons, els Majoral de Formentera o els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut