En Claudi rep la visita d'en Robert, a "La Riera"

Dilluns 30 de gener, a les 15.50, a TV3, en el capítol 1436 de "La Riera", en Claudi creu que va ser la seva mare qui li va disparar i no vol veure-la. Per aclarir les coses, en Robert anirà a parlar amb ell. A més, l'Iñaki descobreix que el seu pare està embolicat amb en Bruno.

En Claudi no vol que la Mercè el visiti, convençut que va ser ella qui li va disparar. En Sergi ha de barrar el pas a la seva mare, que es resisteix a acceptar la voluntat del seu fill gran. En Robert intenta consolar la Mercè i li diu que expliqui a en Claudi que aquella nit estaven junts. Ella, indignada amb el seu fill, es nega a justificar-se a base de coartades. Finalment serà en Robert qui vagi a parlar amb en Claudi.

L'Emili no assisteix a una reunió amb en Jonàs i en Pastrana. A més, es mostra insegur a l'hora d'explicar als regidors per què els Avellaneda no volen firmar el contracte de Can Sureda sense l'addenda. En Ruyra s'adona que la Maria està protegint els interessos dels veïns. I l'Iñaki, per la seva banda, dedueix que el seu pare s'està veient amb en Bruno arran d'un comentari de la Leire, que li explica que els va veure tots dos a Barcelona.

Parlant amb la Rita i en Pasqual, la Mireia ha d'entomar la possibilitat que els seus pares fessin un intercanvi de parelles amb els Torres, cosa que a la Rita no li sembla gens malament.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut