En Bruno i la Candela enamorats, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1462 de "La Riera", en Bruno confessa a la Susi que n'està enamorat. D'altra banda, la Maria vol fer neteja a l'Ajuntament i en Lluís està disposat a demanar diners a un prestador.

La Maria, disposada a fer neteja al consistori, destitueix en Quiroga del càrrec de cap de policia local. La Muriel li diu que s'ha equivocat. Si en Quiroga era poc menys que el sicari d'en Claudi, ha de saber un munt de coses sobre ell i l'Avellaneda.

En Lluís es proposa demanar diners a un prestador i de seguida s'adona que és un home força perillós. Diu que s'ho ha de pensar. Per la seva banda, l'Ània li proposa que facin un casament només amb les mares de tots dos com a convidades. Quan ell va a parlar amb la Mercè, aquesta fa evident que el considera un possible culpable de la mort d'en Claudi.

A més, la relació entre en Bruno i la Candela va creixent. Avui, ell confessa a la noia que se n'està enamorant. Fins i tot a la Maribel li sembla bé aquesta "amistat" entre els dos nois.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut