Mònica Terribas
Mònica Terribas
dijous, 27 de febrer, a les 08.30

Elsa Artadi, una de les vuit integrants de la delegació catalana en la primera reunió de la mesa de diàleg amb el govern espanyol, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, 27 de febrer, a les 08.30, Mònica Terribas entrevistarà Elsa Artadi, una de les vuit integrants de la delegació catalana en la primera reunió de la mesa de diàleg amb el govern espanyol, serà a l'estudi d'"El matí de Catalunya Ràdio" per explicar els avenços i els detalls de la trobada.

Actualitat política i econòmica

A les 8.40, la tertúlia amb l'exdiputat Carles Campuzano; l'expresident de Parlament, Ernest Benach; l'activista social Gabriela Serra; la cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch, Eulàlia Lluch, i el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, Javier Pérez Royo.

Mònica Terribas conversarà, a les 10.08, amb Rafael Ribó, el síndic de greuges de Catalunya a "El matí de Catalunya Ràdio". En l'entrevista repassarà les queixes dels ciutadans del seu informe anual.

A les 10.35, a la secció "No hi ha drets" amb Iolanda Fresnillo, parlaran del projecte de l'Aliança Educació 360, que consisteix a explicar iniciatives que es fan a Catalunya per enriquir les trajectòries educatives dels infants i adolescents fora de l'horari lectiu. Hi intervindrà la directora de l'aliança Educació 360, Fathia Benhammou.

A les 11.10, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz entrevistarà Clara Segura, directora i actriu de l'obra "Cobertura", i Bruno Oro, actor del mateix espectacle, que es pot veure al Teatre Romea fins al 15 de març.

A les 12.05, el concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el fotoperiodista Jordi Borràs i l'oient Núria Martínez.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut