Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimecres, a partir de les 8.30

Els treballadors de l'oci nocturn, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, avaluarà la situació dels treballadors de l'oci nocturn, ara que s'ha confirmat que seguirà tancat, amb testimonis que estan sense feina, sigui a l'atur o en ERTO, i amb empresaris.

Alumnes no vacunats

Se li preguntarà a l'advocat de les famílies d'alumnes no vacunats, Lluís Gallardo, per la demanda que han presentat contra el protocol covid a les escoles.

Soc gran, però no idiota

Es parlarà amb Carlos San Juan, l'home de 78 anys que ha recollit dues-centes mil firmes per reclamar atenció personalitzada a les oficines bancàries.

El futur del Lleida

El programa connectarà amb Ginebra per entrevistar l'empresari Luis Pereira, que està fent gestions per comprar el Lleida Esportiu.

El cap dels espies

Es conversarà amb el periodista Javier Chicote, coautor del llibre que revela el més destacat dels diaris i anotacions personals del general Emilio Alonso Manglano.

La taula d'"Els matins"

Fidel Masreal, Neus Tomàs i Saiba Bayo participaran en la tertúlia del programa. Mayka Navarro posarà al dia d'algunes investigacions policials. I Natza Farré triarà una bona notícia per destacar.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut