Signatura de l'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio La Vall
Signatura de l'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio La Vall

Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a l'emissora municipal Ràdio La Vall

L'acord signat avui entre Catalunya Ràdio i l'emissora municipal de les Preses, Ràdio La Vall, permetrà connectar amb els titulars informatius de Catalunya Informació durant tot el dia des de la freqüència de Ràdio La Vall. Aquest acord està en línia amb els que ja s'ha subscrit amb Ràdio Arbúcies, Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels, Ràdio Blanes i Ràdio Argentona, entre d'altres

El director de Catalunya Ràdio i de mitjans digitals de la CCMA, Saül Gordillo, i el director de Ràdio La Vall, Jordi Rocasalva, han signat aquest dimecres, 27 de gener, un acord entre Catalunya Ràdio i Ràdio La Vall perquè l'emissora municipal de les Preses enllaci amb els butlletins informatius de les hores en punt de Catalunya Informació, en les franges de matí, tarda i matinada. A l'acte, hi ha assistit també l'alcalde, Pere Vila, i el coordinador de comunicació, Mateu Batallé.

Amb aquest nou acord, l'emissora informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l'abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

L'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio La Vall, que pren el seu nom de la Vall d'en Bas, s'afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Arrels de la Catalunya Nord, Ràdio Blanes, Vilassar Ràdio, Ràdio Argentona i Ràdio Arbúcies, entre d'altres.

catradio.cat

ràdiolavall.cat

Anar al contingut