Els testimonis de la lluita contra el coronavirus, protagonistes de "Primera línia", el nou programa de TV3

TV3 estrena demà, després del "TN vespre", "Primera línia", un nou programa que mostrarà els testimonis, en primera persona, de les persones que viuen més de prop la lluita contra el coronavirus o que fan tot el possible per millorar les condicions dels afectats. Aquest nou programa ja ha posat en marxa una crida pública, a través d'un vídeo del periodista Eloi Vila, per demanar la participació de totes aquelles persones que aquests dies estan treballant a la primera línia en diferents sectors

"Primera línia" donarà veu, de dilluns a divendres, al personal sanitari, de neteja, de transports, de serveis d'emergències i seguretat, però també els que treballen en farmàcies, botigues d'alimentació, serveis socials o funeraris.  Com viuen aquests dies la seva feina? Són homes i dones que s'han vist inesperadament, i sense voler-ho, al centre de l'actualitat, i que continuen treballant mentre la major part del país resta confinada a casa. Més enllà del necessari homenatge, "Primera línia" mostrarà el que pensen i com afronten un dia a dia tan excepcional.

El programa donarà veu a totes aquestes persones i mostrarà les imatges que ells mateixos estan gravant amb els seus mòbils, i que enviaran a l'equip de "Primera línia". Amb aquests testimonis, el programa muntarà un espai diari, de durada variable.

El primer capítol del programa recollirà el testimoni de la Maria, infermera de l'UCI de l'Hospital Vall d'Hebron des del 2003; de la Clara, metge resident en l'especialitat d'oftalmologia a l'Hospital de Bellvitge, però que aquests dies tracta problemes respiratoris entre els ingressats per coronavirus a la planta de Medicina Interna; de la Carol, directora d'un centre geriàtric de Lleida on fa 20 dies els treballadors van decidir confinar-se amb els residents per evitar els contagis, i del Raül, director de la Funerària Anoia, d'Igualada, una empresa familiar, amb més de 70 anys d'història.

"Primera línia", una producció del departament de Nous Formats de TV3, anirà una mica més enllà de l'actualitat i donarà protagonisme a les cares habitualment anònimes que avui estan al centre de tot: la gent que, des de tants llocs diferents, salva la gent.

Des de divendres, el programa fa una crida pública a tots aquells que estiguin treballant en primera línia per tal que enviïn els seus vídeos, explicant què fan, al telèfon 667 373 452

tv3.cat

Anar al contingut