"Tabús": addiccions
"Tabús": addiccions

Els telenotícies, l'estrena de la nova temporada de "Tabús" i el "Cuines", entre els més vistos de dimecres

Els dos programes més vistos del dia van ser el "TN vespre" i el "TN migdia", que van liderar les seves franges. Destaquen també els resultats de l'estrena de la segona temporada de "Tabús", del "Cuines" i de l'"Està passant".

Els dos espais més vistos de dimecres van ser de TV3, amb el "TN vespre", que presenta Toni Cruanyes, en primer lloc, amb 615.000 espectadors i un 24,7% de quota. El va seguir el "TN migdia", amb Raquel Sans i Xavi Coral, amb una quota del 29,9% i 486.000 espectadors.

L'estrena de la nova temporada de "Tabús" va ser el cinquè programa més vist del dia. Fins a 800.000 espectadors van veure almenys un minut del capítol dedicat a les addiccions i aquest va obtenir un 14,9% de quota. Tot seguit, en sisè lloc, se situa el "Cuines", en què Marc Ribas va preparar un arròs negre de l'Empordà, amb 379.000 espectadors i un 23,7% de quota

En el rànquing dels més vistos també van destacar l'"Està passant", el programa d'humor del vespre que condueix Toni Soler, que amb una quota del 15,5% i 312.000 espectadors va ser novè. El "TN comarques", amb Núria Solé, va ocupar el desè lloc, amb 287.000 espectadors i un 20,6% de quota. I "Com si fos ahir", la sèrie de la sobretaula, va quedar en dotzena posició, amb una quota del 17,4% i 265.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i + amb segones residències i convidats. Els programes que s'han emès en simultani per més d'una de les nostres cadenes i s'han vist per televisió, apareixen al rànquing amb l'audiència total.)

tv3.cat

#audiènciesTV3
Anar al contingut