Ariadna Oltra condueix el "Telenotícies vespre", el programa més vist d'ahir.
Ariadna Oltra condueix el "Telenotícies vespre", el programa més vist d'ahir.

Els telenotícies i "Joc de cartes estiu" donen a TV3 el lideratge del dia

TV3 va tornar a liderar l'audiència d'ahir, dimecres, amb una quota del 12,3% i cinc dels deu programes més vistos del rànquing. El podi va ser per a les dues edicions dels telenotícies i "Joc de cartes estiu".

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb una quota del 12,3%. Els tres espais més vistos del rànquing d'audiències van ser també de la cadena. El primer i segon lloc van ser per a les dues edicions dels telenotícies, que lideren la franja i mantenen uns índexs d'audiència molt destacats: el "TN vespre", que condueix Ariadna Oltra, va tenir 384.000 espectadors de mitjana i una quota del 24,1%; seguit del "TN migdia", amb Carles Prats, que va tenir 365.000 espectadors de mitjana i un 25,1% de quota.

El tercer lloc del rànquing va ser per a "Joc de cartes estiu", el programa que condueix Marc Ribas, que ahir viatjava cap a les Terres de Ponent, disposat a trobar el millor restaurant del Pla d'Urgell. El van veure 323.000 espectadors de mitjana, va obtenir una quota del 18,2% i va ser líder de la franja a molta distància del segon. La reemissió –just després de "Joc de cartes estiu"– de l'episodi de la temporada passada sobre el millor restaurant de platja del Montsià, també va estar dins dels deu programes més vistos d'ahir: va liderar la franja amb una quota del 17,4% i 196.000 espectadors de mitjana.

I en la setena posició del rànquing i líder de la franja hi ha el "TN comarques", amb Cori Calero, que va fer una quota del 17,4% i el van veure 196.000 espectadors de mitjana.

La sèrie de sobretaula d'estiu "Un poble francès" manté els bons resultats. El capítol d'ahir, "Els deures de memòria", va tornar a liderar la franja amb una quota de l'11,6% i 154.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat

#audiènciesTV3

Anar al contingut