Els telenotícies i "Cuines", els espais més vistos del dia, en un dimecres liderat per TV3 amb un 13,9% de quota

TV3 va liderar l'audiència d'ahir amb una quota del 13,9%. Els tres programes més vistos del dia van ser de la cadena, amb les edicions del vespre i el migdia dels telenotícies i "Cuines".

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena líder a Catalunya, amb una quota del 13,9%, i va situar tres programes al capdavant dels espais més vistos del dia. El primer va ser

el "TN vespre", que presenta Toni Cruanyes, amb una audiència de 566.000 espectadors i una quota del 25,5%. El va seguir el "TN migdia", amb Raquel Sans i Xavi Coral, amb 431.000 espectadors i un 29,4% de quota.

El tercer lloc va ser per al "Cuines", en què Marc Ribas va preparar una terrina de xai. L'espai el van veure 304.000 espectadors i va fer una quota del 21,6%.

En el rànquing dels programes més vistos d'ahir dimecres a Catalunya també hi apareix el "TN comarques", amb Montse Ferrer, que va ocupar el setè lloc, amb 275.000 espectadors i un 21,3% de quota; així com els espais "Està passant", "Com si fos ahir" i "APM?".

(Font: Kantar, ind. 4 i + amb segones residències i convidats. Els programes que s'han emès en simultani per més d'una de les nostres cadenes i s'han vist per televisió, apareixen al rànquing amb l'audiència total.)

 

tv3.cat

#audiènciesTV3

Anar al contingut