Els súpers trien la pel·lícula del diumenge al canal Super3

El canal Super3 ha posat en marxa l'acció de participació "Jo trio la pel·lícula", en què els súpers que hi participin podran triar el film que s'emetrà el diumenge 2 de febrer, a les 20.00. Les dues opcions que es proposen són "Cigonyes" i "Angry Birds: La pel·lícula". Les votacions es poden fer a través del web Super3.cat fins al dimecres 29 de gener.

"Jo trio la pel·lícula" és la nova proposta de participació del canal Super3 adreçada a tots els espectadors. Fins al dia 29 de gener, els súpers poden triar quina serà la pel·lícula que el canal Super3 emetrà el diumenge 2 de febrer, a les 20.00. A través de l'espai de votació del web Super3.cat, tots els participants poden escollir una de les dues opcions proposades: "Cigonyes" o "Angry Birds: La pel·lícula".

 

Cigonyes

A Muntanya Cigonya viuen les cigonyes que fa temps feien arribar el nadons als pares de tot el món. Ara distribueixen els paquets d'una companyia mundial d'internet. Junior, la millor cigonya repartidora de la companyia, està a punt de ser premiat amb un ascens, però accidentalment activa la màquina de producció de nadons amb el resultat d'una preciosa nena no autoritzada. Per evitar que el seu cap se n'assabenti, en Junior i la seva amiga Tulip fan el lliurament del nadó en un viatge salvatge que podria restablir l'autèntica missió de les cigonyes del món.

 

Angry Birds: La pel·lícula

Basada en la col·lecció de videojocs "The Angry Birds", la història se situa en una illa poblada per ocells que molt feliçment no volen. En aquest paradís, en Red, un ocell amb molt mal caràcter, en Chuck i en Bomb mai no hi han acabat d'encaixar. A l'illa hi arriben uns misteriosos porcs de color verd.

 

Enllaç al vídeo de promoció:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/ara-tries-la-pelli-del-diumenge/video/6015091/

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut