Els súpers de Lleida s'emocionen amb la Festa dels Súpers On Tour

Els súpers i les seves famílies han omplert aquest matí i aquesta tarda el Pavelló Barris Nord de Lleida, que ha acollit la tercera parada de la Festa dels Súpers On Tour. Tots els assistents han pogut gaudir de l'espectacle de la Festa, protagonitzat per la família del Super3, els programes i les sèries del canal, que, en aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. Aquest gran esdeveniment infantil, ple de sorpreses i girs de guió, és una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Les portes del Pavelló Barris Nord de Lleida s'han obert aquest matí, a les 9.30, per acollir la Festa dels Súpers On Tour. L'espectacle ha començat a les 11.00 i centenars de súpers i les seves famílies han accedit al recinte per descobrir les sorpreses que s'amaguen en l'espectacle de la Festa, que s'ha repetit aquesta tarda a partir de les 17.00. L'edició d'avui de la Festa ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Tant al matí com a la tarda, els súpers i les seves famílies han pogut gaudir d'un gran esdeveniment a l'escenari; primer, amb els protagonistes dels programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank", i els dibuixos animats del canal Super3, i, després, amb la música i les aventures de la família del Super3.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll han protagonitzat un espectacle ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història repleta de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Tots els assistents han acompanyat la Família del Super3 en la seva aventura, s'han emocionat junts, han compartit els seus valors i han corejat les cançons del Super3. Però, la gran sorpresa de la trama i el desenllaç de l'espectacle s'han de guardar en secret, ja que encara queda una altra parada de la Festa dels Súpers On Tour, el 30 de març a Blanes.

 

Nou format de la Festa

La família del Super3 s'embarca en el Supercreuer del karaoke disposada a passar-s'ho d'allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya. 

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la família del Super3, els programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d'un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

 

super3.cat/festaontour

facebook.com/clubsuper3