Els SP3, el grup musical del Super3, actuaran aquest dissabte a l'Encesa de Llums de Nadal de Platja d'Aro

Les cançons del Super3 sonaran aquest dissabte 29 al tradicional acte d'Encesa de Llums de Nadal de Platja d'Aro, gràcies a l'actuació dels SP3, que interpretaran el nou espectacle "Somnis". L'Encesa inclourà l'activitat solidària "L'Arbre dels Petits Valents", a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest dissabte 29 de novembre, a partir de les 17.30, els SP3, el grup musical del Super3, actuaran en directe a la tradicional Encesa de Llums de Nadal de Platja d'Aro (Baix Empordà). Els SP3 portaran a l'escenari el nou espectacle "Somnis", que inclou les cançons del darrer àlbum del Super3, "Connectem".

L'acte de l'Encesa, que es farà a la Plaça d'Europa de Platja d'Aro, davant del Palau d'Esports i Congressos (a l'interior en cas de mal temps), tindrà un vessant solidari gràcies a l'activitat "L'Arbre dels Petits Valents" a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu.

L'Encesa tindrà com a padrina La Grossa de Cap d'Any i els assistents podran fer-se fotos amb un tió gegant. A més dels SP3, també hi actuarà la coral Yes The Music!, formació guanyadora del 3r Concurs de Corals i Cançons de Nadal de Platja d'Aro.

super3.cat

Anar al contingut