TV3 i Catalunya Ràdio

Els Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, Premi Muriel Casals de Comunicació d'Òmnium Cultural

Òmnium Cultural ha atorgat el Premi Muriel Casals de Comunicació a les redaccions dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio. El jurat destaca la professionalitat, la vocació de servei i la posició referent en informació dels mitjans públics catalans.

Per primera vegada, el premi de comunicació que s'entrega la Nit de Santa Llúcia porta el nom de Muriel Casals, en reconeixement de l'expresidenta d'Òmnium Cultural, que va ser membre de la primera Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, que va fundar TV3 i Catalunya Ràdio. El guardó vol donar a conèixer els esforços dels professionals de la comunicació per prestigiar l'ús de la llengua i projectar la cultura dins els Països Catalans.

El jurat ha destacat dels guardonats "la professionalitat i vocació de servei, per haver convertit els mitjans públics catalans en un referent informatiu explicant els esdeveniments polítics i socials que ha viscut el país, i fer-ho respectant la pluralitat i plantant cara a les pressions i amenaces d'intervenció política".
 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio
 

tv3.cat

facebook.com/tv3

twitter.com/tv3cat

Anar al contingut