Òscar Fernández i Empar Moliner, Kílian Sebrià i Laura Rosel
Òscar Fernández i Empar Moliner, Kílian Sebrià i Laura Rosel

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio donen veu a diferents generacions de dones a "Generacions creuades"

Coincidint amb la Setmana de les Dones, els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació donen veu a diferents generacions de dones que evidenciaran com han canviat les coses en els seus àmbits laborals.

Per a la setmana de les dones, una quinzena de periodistes de Catalunya Ràdio han posat, cara a cara, una dona acabada d'incorporar al món laboral i una altra al tram final de la seva trajectòria professional en el mateix àmbit, perquè conversin sobre la seva experiència i confrontin els punts de vista de les realitats que els ha tocat viure pel que fa a les qüestions de gènere, com ara si hi ha masclisme a l'esport, què implica per a una dona ser científica i dedicar-se a la investigació, si és gaire diferent el paper de la dona a pagès avui que anys enrere o si s'ha feminitzat prou la política.

D'aquest treball n'han sortit catorze espais de conversa entre dues dones anomenats "Generacions creuades", que s'emetran a partir de dilluns i fins divendres que ve als programes "Catalunya migdia", que s'emet de dilluns a divendres de 14.00 a 16.00 amb Òscar Fernández i Empar Moliner, i "Catalunya nit", en antena de 21.00 a 23.00 amb Kílian Sebrià i Laura Rosel. També es podran escoltar a Catalunya Informació i a través del web i l'app de Catalunya Ràdio.

Hi participaran, per exemple, una mossa d'esquadra de la primera promoció i una jove agent que acaba d'entrar al cos; una diputada de la primera legislatura al Parlament que contrastarà la realitat de 1980 amb una diputada d'aquest mandat... i el mateix amb cantants, treballadores de fàbriques, esportistes, pageses, científiques i activistes feministes.

"Generacions creuades" és un espai liderat per les periodistes Valèria Aubareda, Purificació Barceló, Sara Cañete, Noèlia Casellas, Anaïs Martí, Àngels López, Carme Montero, Mar Riera, Montse Mas, Montse Poblet, Nati Adell, Blai Marsé i Oriol Jové, coordinats pel cap de la secció de Societat de Catalunya Ràdio, Manel Laborda.

tv3.cat/somdones

#SomDones

catradio.cat
facebook.com/catradio
twitter.com/catradio

catradio/catalunyamigdia
catradio/catalunyanit

Anar al contingut