La Beth amb el Dani Jiménez, a l'"Efecte wow".
La Beth amb el Dani Jiménez, a l'"Efecte wow".
Dijous, a partir de les 18.00

Els secrets de volar, amb la cantant Beth, a "Efecte wow"

Demà, a les 18.00, el Super3 estrena el tretzè capítol d'"Efecte wow", un programa d'experiments dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez. Aquesta setmana, després d'aconseguir veure un pet amb David Its Me, l'equip del Dani es proposa descobrir la màgia de volar en companyia de Beth Rodergas.

El resultat, a partir d'aquest dijous, en exclusiva a les plataformes digitals, al YouTube i a l'Instagram del Super3.

Darrere del somni de volar, hi ha un munt de ciència i principis científics apassionants. Aquesta setmana, el Dani vol saber com s'ho fan per volar un ocell, un globus aerostàtic i un avió. El que no sap és que el seu equip li ha preparat una sorpresa, en què descobrirà la màgia dels drons i veurà l'"Efecte wow" com no l'havia vist mai, amb la companyia de la cantant Beth Rodergas!

 

El programa

A cada capítol, l'equip de l'"Efecte wow" porta la ciència al límit i mostra reptes extrems d'una manera espectacular, amb la participació de cares conegudes, com el cantant Miki Núñez, el grup Els Catarres, la jove xef Paula Alós, el meteoròleg Tomàs Molina o els influencers Long Li Xue i David Its Me.

"Efecte wow", una producció de TV3 amb la col·laboració de CreaCiència i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat, és el primer projecte digital del Super3. El programa s'emet exclusivament a les plataformes digitals (web, app per a dispositius mòbils i televisió connectada), al YouTube i a l'Instagram del canal infantil, on cada dijous a les 18.00 se n'estrena un capítol. A més a més de l'emissió setmanal, es van publicant més continguts al voltant de l'experiment i la participació dels convidats durant tota la setmana, com ara el "Test wow" i el "Challenge wow".

 

super3.cat/efectewow

youtube.com/super3

instagram.com/super3

 

#EfectewowSuper3

Anar al contingut