A partir d'avui

"Els secrets de la Paula" arriba a les llibreries per saber-ho tot de la cuinera del "Manduka" del Super3

Avui surt a la venda el nou llibre del programa de cuina del canal Super3: "Els secrets de la Paula". Els mandúkers podran saber-ho tot de la jove xef del "Manduka", Paula Alós, amb aquest llibre més íntim i personal, que presenta després de l'èxit de "Manduka fina", amb receptes i consells de cuina del programa.

Quina música escolta la Paula? Què du a la bossa? Quin és el seu pla de diumenge ideal? A on li agradaria viatjar? Quins són els seus secrets més amagats? Com és la seva habitació? El llibre "Els secrets de la Paula" explica totes aquestes curiositats de la jove cuinera i presentadora del "Manduka". I també presenta més detalls al voltant del que li agrada més: cuinar. Quines són les seves receptes preferides? Quin ingredient no pot suportar? A més a més, hi ha fotos, tests per posar-se a prova, trucs, reptes i secrets en un llibre ideal per satisfer la curiositat dels més mandúkers.

"Els secrets de la Paula", editat per Estrella Polar, es pot trobar a la Botiga de TV3 i als punts de venda habituals, on també hi ha el llibre "Manduka fina", amb receptes del programa, consells de cuina, foodtrucks, un quiz amb les preguntes més boges d'en Cinto i els millors Cuinart. Encara més, entre els productes de més èxit de l'espai de cuina del Super3, hi ha el davantal I love Manduka, i també una ampolla termo, carmanyoles, tasses, reposagots, una taula per tallar i un duo d'individuals de taula.

 

El programa

Després de tres temporades amb molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil, "Manduka" emet la quarta temporada del programa els dissabtes al matí, amb més receptes saludables i cares conegudes que comparteixen conversa i cuina amb la Paula Alós, un referent dels súpers, que convida a cuinar unes receptes divertides i equilibrades accessibles per als més joves.

A partir de la idea original, i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida.

 

super3.cat/manduka

#MandukaSuper3

 

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut