Francisco Franco
Francisco Franco

Els reportatges "L'ombra de Franco. 40 anys després de la seva mort", a partir de dilluns que ve a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació comencen dilluns una sèrie de cinc reportatges que, amb el títol "L'ombra de Franco. 40 anys després de la seva mort", pretenen veure quines seqüeles ha deixat un règim feixista que, durant 40 anys, va decidir sobre vides i morts a l'estat espanyol. Recordem que el divendres 20 de novembre farà 40 anys que Franco va morir, a les 4.20 de la matinada, a l'hospital públic La Paz de Madrid. Era el 20 de novembre del 1975.

Els serveis informatius de Catalunya Ràdio s'han preguntat, després de 40 anys de democràcia, quina és l'ombra que queda de la dictadura.

Els reportatges s'emetran al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, amb Kílian Sebrià, a les nou del vespre, i a Catalunya Informació, a les deu del matí. Tots els reportatges es podran recuperar al web de Catalunya Ràdio en qualsevol moment.

En concret, el dilluns 16 s'emetrà "La mala educació", de Montse Poblet; el dimarts  17, "El Sàhara Occidental. L'última colònia", de Mireia Salas; el dimecres 18, "La censura, les tisores del règim", d'Oscar Callau; el dijous 19, "Pantans. Més enllà de l'aigua", de Rosa Maria Bartroli; i, per acabar, el divendres 20, "Silenci perpetu", de  Teresa Salas.

A més, al web Catradio.cat es podrà sentir, ja des d'aquest cap de setmana, una col·lecció de documents sonors de la nostra fonoteca que parlen sobre l'etapa franquista.

 

Catradio.cat

Facebook.com/catradio

Twitter.com/catalunyaradio

 

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

 

 

Anar al contingut