Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

Els problemes de salut mental, l'altra pandèmia, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una altra edició d'"Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia.

Els problemes de salut mental, l'altra pandèmia

La Covid i els confinaments han fet augmentar les depressions, l'angoixa, les addiccions i els trastorns alimentaris. Se'n parlarà amb el cap de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron, Antoni Ramos Quiroga, i l'especialista en trastorns alimentaris de l'Hospital de Bellvitge Fernando Fernández-Aranda. I també podrem sentir diversos testimonis que explicaran com els està afectant aquesta situació.

Augments d'ingressos als hospitals

El president de la Societat Andalusa d'Epidemiologia, Joan Carles March, analitzarà l'augment de contagis posterior a les festes de Nadal. I se sabrà com estan vivint el pic de la tercera onada als hospitals britànics, amb Lara Payá, cap de Maternitat en un centre de Londres.

Protestes dels pagesos a l'Índia

Des de fa mesos, milers d'agricultors protesten a Delhi contra la reforma que liberalitza el sector. Unes manifestacions que també hi ha hagut en altres ciutats de tot el món, entre les quals Barcelona. El director de la revista 5W, Agus Morales, explicarà quins efectes té la reforma en un país on més de la meitat dels treballadors són al sector primari.

La taula d'"Els matins"

Ferran Espada i Milagros Pérez Oliva comentaran i contextualitzaran els titulars del dia. I s'hi afegiran John Carlin, amb un ull posat a la situació del Barça, i Albert Om, que ens dirà quins són, per ell, els esdeveniments clau de la setmana.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut