Dijous, a partir de les 8.30

Els problemes de salut mental entre els joves i els adolescents per la pandèmia, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. Els problemes de salut mental han crescut molt entre els joves i els adolescents arran de la pandèmia. Se'n parlarà amb Astrid Morer, psiquiatra i cap d'hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil del Clínic; Fernando Fernández Aranda, coordinador de la Unitat de Trastorns Alimentaris de l'Hospital de Bellvitge, i Esther Fabregat, mare d'una nena amb ansietat i depressió.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Les lleis polítiques de Catalunya

L'exlletrat del Parlament i professor de Dret Constitucional a la UB Joan Ridao presentarà el tractat en què recopila la legislació política catalana.                    

Restriccions i vacunes

S'analitzarà, amb el divulgador científic Dani Arbós, les noves restriccions decretades pel Procicat i les conclusions de l'Agència Europea del Medicament sobre la vacuna d'AstraZeneca.

Canibalisme a la xarxa

Juan Soto Ivars explicarà l'última polèmica a les xarxes, en què s'ha acusat de canibalisme un youtuber de menjars, Sezar Blue. També se sabrà quin paper hi ha jugat l'streamer Ibai Llanos.

Cinema i drets humans

El programa parlarà del nou Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya, Impacte!, amb el codirector de la mostra, Oriol Porta.

La taula d'"Els matins"

Esther Vera i Andreu Barnils compartiran la taula del programa per analitzar l'actualitat.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut