El dia de Reis, a les 22.50

Els Premis Zirkòlika, al 33

Demà, 6 de gener, dia de Reis, a les 22.50, el 33 emet l'onzena edició dels Premis Zirkòlica de Circ, lliurats el dia 23 de desembre al Mercat de les Flors.

A causa de les restriccions de presència de públic per la pandèmia, la nit dels Premis Zirkòlika s'ha readaptat i es converteix en una retransmissió televisiva sense públic on es donen a conèixer els guanyadors de l'onzena edició.

Precisament el premi a la trajectòria és per al clown Jango Edwards, que és present a la gala. L'artista nord-americà, famós pel seu estil provocador, està considerat com un dels referents del llenguatge més contemporani dels pallassos i resideix a Catalunya des de fa gairebé 20 anys

Les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé, el malabarista Totó, la jove companyia Nom Provisional i els còmics Toti Toronell i Pere Hosta, i Léa Legrand amb la bola d'equilibri. L'espectacle, dirigit per Xavier Erra, compta amb la música en directe del grup Sakapatú.

Els premis estan produïts per Zirkòlika, un projecte de difusió i comunicació de les arts del circ que edita des de l'any 2004 l'única revista especialitzada en circ. Els premis, que compten amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, van néixer l'any 2010 com a suport a la creació i al reconeixement del treball dels artistes i les companyies de circ catalanes.

La producció televisiva és a càrrec de la Xarxa de Televisions Locals.

tv3.cat/33

Anar al contingut